vakantiehuis

Prinselijk overnachten op een landelijke kinderboerderij? Het kan op het 80-ha tellend, voormalig prinselijk domein aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen waarvan Pietersheim één van de vijf toegangspoorten is. In 2001 werd immers op Kinderboerderij Pietersheim het gloednieuwe vakantiehuis geopend.

Dit vakantiehuis biedt onderdak aan 68 personen en is uitermate geschikt voor groepen, verenigingen, scholen, families enz... Scholen kunnen trouwens deelnemen aan het boerderij- en natuureducatief aanbod of zelfs een boerderijvakantie. Ook een handje helpen op de boerderij is mogelijk.
De speeltuin biedt speelplezier aan meer dan 300 kinderen terwijl de nabijliggende sportterreinen (atletiekpiste, tennisplein, voetbalvelden, visvijver en fit-o-meter) de actieve verblijfsgast een sportief verblijf garandeert.
De vele wandelingen, waaronder de kaboutertocht, en de aanwezigheid van de vele boerderijdieren bieden rust en ontspanning.

Domein Pietersheim
Neerharenweg 12
3620 Lanaken

- 17 kamers van 4 personen.
- 3 kamers zijn aangepast voor 6 gehandicapten.
- Douche en toilet op elke kamer!
- 2 polyvalente ruimten met, zithoek, t.v. en video, gezellige toog.
- Professionele keuken (geschikt voor groepen tot 100 personen).
- TV, DVD en video aanwezig in de polyvalente ruimte.
- Kleine stripbibliotheek.
- Ruim terras.